Kontorrekvisita

JM Kontor AS er medlem av Kontorspar-kjeden. Det gjør at vi kan tilby det aller meste for å gjøre arbeidsdagen din og pausene dine enklere, til gunstige priser.

I butikken har vi et bredt vareutvalg innen kontorutstyr, datarekvisita, ergonomiske produkter, emballasje, hygiene- og renholdsprodukter, til både private og bedrifter.

Du er velkommen innom butikken vår i Havnesenteret, Midtre gate 17, Mo i Rana. Eller du kan ringe oss på 751 27 100 eller sende oss en epost til post@jm-as.no.

Ønsker du som bedriftskunde å handle enkelt i vår nettbutikk, så er fremgangsmåten slik:

  • Gå inn på denne linken: www.kontorspar.no
  • Velg “Ny Kunde” (øverst til høyre)
  • Fyll inn i skjema
  • Velg forhandler JM Kontorspar
  • Send inn skjema

Du får tilsendt eget brukernavn og passord til eposten du oppga i skjemaet. Du kan nå logge deg inn for å se utvalget vårt og bestille varer. Vi ordner alt klart til deg og gir deg beskjed når varene er klar for henting eller eventuelt om du ønsker at vi leverer til arbeidsplassen.

Gørill Braathen og Ann-Christin Øhrbom har tilsammen over 50 års erfaring og kunnskap innen kontorrekvisita. Det du ikke finner i butikken, kan de mest sannsynligvis skaffe til veie.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal oppleve god service og at vi kan bidra til å gjøre arbeidsdagen din enklere.

Gørill Braathen, salgskonsulent kontorrekvisita